29 Aralık 2010 Çarşamba

ما وراء النهر Ana Sayfa

Tavsiye Edilenler:

İletişim: maveraunnehir@yahoo.com

HER AKIL BİR OLSA, BİLECİK'E PAZAR KURULMAZ...

Şamil Akçagil yazarımız oldu

Matematik alanında engin tecrübeleri, şaşırtıcı derecede tanım ve teorem bilgisi ve yorum kabiliyeti olan değerli hocamız Şamil Akçagil, yazarımız oldu.
İlk yazısı İsrafil'in Suru'nu görmek için için lütfen tıklayınız...

Devlezlerin soy ağacı ile ilgili belgelerin resimleri
Devlezler ailesi soy ağacı ile ilgili resimler yayınlandı. Tıklayınız...

Neseb kaydı tutmak dinen uygun mudur, değil midir?
Bu konuda uzman olan eski İzmir vaizi hocamız Necdet İçel bu konuyu detaylarıyla açıklamıştır. O açıklamayı okumak için lütfen tıklayınız...

Peygamberlerin (a.s) soy ağaçları
Peygamberler tarihi verilerine göre hazırlanan peygamberlerin soy ağacı yayımlandı.
Hz Adem(as)'den Peygamberimiz Hz Muhammed (sav)'e kadar olan, Kur'an'da adı geçen ve diğer kaynaklarda peygamber olabileceği rivayet edilmiş zatların aile haritasını görmek için lütfen tıklayınız.

Matamatiksel bir oyun olan dokuz kumalak tanıtıldı
Sitemizin bir bölümünü matematiksel bir oyun olan dokuz kumalak oyununa ayırdık.
Bu oyunu öğrenip oynamak isteyenler için kuralları açıklandı. Uzmanların çalışmalarınayer verildi. Bir türk oyunu olan dokuz kumalak, internet üzerinden oynanabiliyor. Bunları görmek için lütfen tıklayınız...

Atlı Türk sporları tanıtıldı
Bozkırda barış dönemleri boş geçirilmedi.
Bu dönemlerde atlı milletler yeteneklerini kaybetmemek için bazı atlı oyunlar geliştirdi. Bu gün bile pek çok sporun temelini atan bu oyunların başlıcaları, cirit, çavgan ve gökbörüdür. Görmek için oyun isimlerinin üzerine tıklayabilirsiniz.


Matematikte yeni eklentiler
Matematik bölümümüz daha da gelişiyor.
Asal sayılar ve başka konularda ispatlara ve kafamıza takılan sorulara yer verildi. Faydalı olacağını düşündüğüm bu bölümü ziyaretlerinize açmış bulunmaktayım. Sol taraftaki menü listesinden MATEMATİK'e gelip istediğinizi seçebilirsiniz...

SİTE KILAVUZU:

  1. Devlez Sülalesinin Soyağacı ilk defa yayınlandı. Sakın kaçırmayın. Şu; Gözle Görülmeyen Hayvanlar Serisini de tavsiye ederim.. Biraz tebessüm ederiz. Nesil Teoremine de bakmadan geçmeyin. Önemlidir... YENİ eklenen Mácır kelimeleri sözlüğü de belki ilginizi çeker. Sizin karşınıza sık sık böyle çalışmalarla çıkmaya çalışacağım.
  2. Bu sitede ahlaki, milli, dini, rejimi yönden zararlı olacak yayınlara asla yer verilmeyecektir...
  3. Eğer siz de güzel fikirlerinizi toplumla paylaşmak isterseniz maveraunnehir@yahoo.com adresime yazılarınızı gönderebilirsiniz. Eğer yukarıda zikredilen yönlerden sakıncasız bir yazı ise sizin adınızı da ekleyerek yazınızı yayınlayabilirim. Ama alıntı ve buluntular değil. Özgün yazılarınız.
  4. Sayfanın en altında bazı videolar var. Ayrıca sol sütun sabit olup soldaki menüleri her an görebilirsiniz. Bir de orada koyu gri bir tablo var live trafic feed yazıyor. Oradaki şehir isimleri bu siteye giren insanların yerlerini gösteriyor. Herhangibir şehre tıklarsanız harita üzerinde sitemize dünyanın nerelerinden ulaşıldığını görebilirsiniz.
  5. Tüm tavsiyelerinizi ve eleştirilerinizi YORUM kısımlarına yazabilirsiniz. Veya maveraunnehir@yahoo.com 'a e-posta ile iletebilirsiniz. Hepsini değerlendiririm...

Bana böyle bir site hazırlama imkanı sunan http://www.blogspot.com/ a da buradan teşekkürlerimi sunarım.
Herkese teşekkürler...

Anasayfanın sonundasınız. Son eklenenlere ulaşmak için aşağıya inebilirsiniz...

Hiç yorum yok: